Wil jij een mini-conferentie organiseren?

Helaas konden de echte conferenties in januari en februari niet doorgaan wegens corona maar om toch een alternatief te bieden zijn de mini-conferenties als idee ontstaan. Wil jij graag een mini-conferentie organiseren? Lees dan snel verder!

Kant-en klare digitale bijeenkomsten

Er liggen 4 kant-en klare digitale bijeenkomsten op de plank klaar. Dick Westerkamp en Eddie Bakker nemen je mee terug in het thema: ‘Geliefde Zoon’.

Een digitale bijeenkomst bestaat uit een playlist met daarin liederen en de lezing. Bij iedere bijeenkomst zijn een aantal gespreksvragen beschikbaar. Je bent natuurlijk niet verplicht om het aangeleverde format aan te houden. Voel je vrij om zaken aan te passen en meer af te stemmen op de groep mannen waarmee jij aan de slag wilt gaan.

De inhoud van de mini-conferentie hebben we voor je klaargemaakt. De organisatie ervan leggen we bij jou neer.

  • Optie 1:

Organiseer samen met een groepje mannen (let op de geldende regels van het RIVM) een 2-daagse. Je kunt elkaar ontmoeten en een eigen programma maken rondom de 4 bijeenkomsten. Je kunt bijvoorbeeld met mannen uit je eigen gemeente deze 2-daagse organiseren, maar je kunt deze ook interkerkelijk of regionaal insteken. Hoe je het verder vormgeeft is aan jou.

  • Optie 2:

Als een 2-daagse teveel gevraagd is, kun je er voor kiezen om één of twee zaterdagen in te plannen. Ook hiervoor geldt, dat je met de digitale bijeenkomsten mag doen wat het beste past bij jouw aanpak.

  • Optie 3:

Je kunt er ook voor kiezen om 4 avonden te reserveren voor ontmoeting en bemoediging. Tijdens deze avonden kun je samen optrekken met Jozef en de zegen hiervan ervaren.

  • Optie 4:

… Geheel in te vullen naar eigen inzicht …

Saamhorigheid

Om de saamhorigheid te vergroten stellen wij voor om vrijdag en zaterdag 25 en 26 juni a.s. deze conferentie te plannen. Er is dan nog voldoende tijd om een ruimte te regelen en inhoudelijk te kunnen voorbereiden. Wellicht is er tegen die tijd ook wat meer mogelijk met betrekking tot groepsgrootte en andere regels. Ook hiervoor geldt, dat dit geen verplichting is.

Enthousiast geworden? Doe mee!

Word jij enthousiast van dit idee en wil dit graag organiseren? Stuur even bericht zodat we de inhoud van de mini-conferentie kunnen delen.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.