Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe gaat Stichting Verdieping om met mijn privacy?

Stichting Verdieping verwerkt jouw persoonsgegevens conform de nieuwe privacywet.

Stichting Verdieping legt gegevens vast zoals naam, adres, woonplaats, emailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn voor de administratie van het event. Wij verstrekken de gegevens uitsluitend aan partijen die diensten voor onze stichting uitvoeren, zoals de drukker voor naametiketten, congrescentra/hotels en alleen die gegevens die voor de verwerking van hun dienst noodzakelijk zijn.

Alle aan ons toevertrouwde informatie wordt door ons en door derde partijen vertrouwelijk behandeld. Jouw emailadres wordt uitsluitend gebruikt door de werkgroep om informatie te sturen die de stichting betreffen zoals nieuwsbrieven en uitnodigingen over komende en afgesloten projecten. Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen. Je kunt je ten allen tijde afmelden voor de mailinglijst. Stuur daarvoor een email aan info@mannenconferentielunteren.nl. Ook adreswijzigingen en andere wijzigingen kunnen doorgegeven worden via dit mailadres. Stichting Verdieping zorgt voor een goede en passende beveiliging (zowel technisch als fysiek) van de aan haar toevertrouwde persoonsbestanden.

Deze privacyverklaring is ook terug te vinden op het aanmeldformulier onder de algemene voorwaarden.

Moet je bij je aanmelding gelijk betalen?

Ja, vanaf dit jaar (2019) betaal je gelijk bij je inschrijving. Dit gaat via iDeal.

Als de financiën een probleem zijn voor je, kun je aanvinken om later te betalen. Stuur dan even een mailtje naar info@mannenconferentielunteren.nl om aan te geven wat de reden daarvoor is.

Kun je aangeven in welke locatie je wilt overnachten?

Nee, je wordt willekeurig ingedeeld. Als je een voorovernachting boekt, dan wordt je in Congrescentrum De Werelt ingedeeld. Als je een goede reden hebt om een voorkeur te hebben voor een overnachtingslocatie, dan kun je dat aangeven in het contactformulier. We houden ons het recht voor om hier wel of niet positief op in te gaan.

Hoe laat begint de conferentie?

Vrijdagmorgen vanaf 08:30 uur ben je van harte welkom (koffie/thee staat klaar). Het programma start om 09:30 uur.

Tot hoe laat duurt het vrijdagavond programma?

Tot ongeveer 21:45 uur. Daarna is er nog tijd om te chillen en een snack te nuttigen.

Kan ik zaterdagmorgen ontbijten in Congrescentrum De Werelt als ik thuis overnacht heb?

Ja, het ontbijt op zaterdagmorgen zit bij de prijs inbegrepen. Het ontbijt staat voor je klaar tussen 07:30 uur en 08:30 uur in het restaurant van Congrescentrum De Werelt.

Is het handig om contant geld mee te nemen?

Dat is niet noodzakelijk. Bestellingen die je bij de bar doet, zijn voor eigen rekening. Je kunt met pin betalen. Bij de boekentafel kun je ook pinnen.
Voor de collecte voor een goed doel kun je contant geld geven, maar er zijn hiervoor machtigingskaarten beschikbaar.

Krijg ik een bevestiging van mijn inschrijving?

Ja, nadat je het aanmeldingsformulier ingevuld en verstuurd hebt, krijg je een bevestigingsmail in je mailbox. Enkele weken voor de conferentie ontvang je meer informatie over de conferentie per email.

Welke overnachtingslocaties zijn er?

Er zijn 3 overnachtingslocaties: Congrescentrum De Werelt, Groepshotel Het Bosgoed (op loopafstand van Congrescentrum De Werelt) en Parkhotel Hugo de Vries (Dorpsstraat 13 in Lunteren). Bij binnenkomst op de conferentie ontvang je een badge met daarop de overnachtingslocatie en je kamernummer als je je hebt ingeschreven voor een overnachting.

Als de overnachtingslocaties vol zitten kun je zelf bij onderstaande locaties een overnachting boeken. Let op: het is niet nodig om een ontbijt bij te boeken. Deze kun je gebruiken in Congrescentrum De Werelt.

Wij komen met een grote groep; kunnen we allemaal in dezelfde locatie overnachten?

Ja, vermeld dit bij het veld ‘opmerkingen’ bij je inschrijving. Geef je groep een ‘groepsnaam’ zodat we kunnen zien wie bij elkaar horen.

Hoe ziet het dagprogramma er uit?

In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit:

• Vrijdag:
8.30 uur – Ontvangst
9.30 uur – Opening conferentie en samenkomst 1
12.00 uur – Lunch
13.30 uur – Workshopronde 1
15.15 uur – Samenkomst 2
17.00 uur – Warm buffet
18.30 uur – Workshopronde 2
20.00 uur – Avondprogramma (met collecte)
22.00 uur – Chill en snack

• Zaterdag:
7.00 uur – Stille tijd
7.30 uur – Ontbijt
9.00 uur – Samenkomst 3
12.00 uur – Warm buffet
13.30 uur – Samenkomst 4 (incl. afsluiting)
15.30 uur – Einde conferentie

Hoe laat is de conferentie afgelopen?

We streven ernaar om de conferentie rond 15.30 uur te beëindigen. Er staat dan nog koffie/thee klaar. Neem gerust je tijd om nog na te praten en afscheid te nemen.

Wat is de invulling van de verschillende workshops?

Ieder jaar zorgen we voor een gevarieerd aanbod in workshops. Kort voordat de conferentie plaatsvindt ontvang je een email met wat meer informatie over de workshops. In het programmaboekje wat je ontvangt bij binnenkomst op de conferentie staat alle informatie vermeld.