De inschrijving van de conferenties in 2018 is geopend.Kies een conferentie

Er zijn voor de deelname diverse keuzemogelijkheden.

Conferentie 1 - vrijdag 26 en zaterdag  27 januari 2018
> klik hier om in te schrijven voor conferentie 1

Conferentie 1 is volgeboekt. Er is nog wel plaats op de reservelijst.

Conferentie 2 - vrijdag 23 en zaterdag 24 februari 2018
> klik hier om in te schrijven voor conferentie 2

Optie met overnachting bij conferentie 2 is volgeboekt. Er zijn nog wel plaatsen zonder overnachting. Je kunt, indien een overnachting gewenst is, zelf een overnachting boeken in de omgeving van Lunteren.

Prijzen

Hele conferentie (incl. overnachting) € 131,-
Hele conferentie (excl. overnachting) € 96,-
Hele conferentie (incl. voorovernachting, incheck donderdagavond) € 174,-

Binnen enkele minuten na het volledig invullen van het inschrijfformulier en het verzenden hiervan, ontvang je via de mail een bevestiging in de vorm van een factuur. Op de factuur staat vermeld hoe je de deelnamekosten kunt overmaken.

Pas na ontvangst van de betaling is de reservering definitief!
Enkele weken voor de conferentie ontvang je nadere informatie.


Annulering

Tot 3 weken voor de aanvangsdatum van de conferentie kun je (uitsluitend schriftelijk c.q. per mail) annuleren. Wij berekenen dan € 17,50 aan administratiekosten. Na 3 weken voor de conferentie zijn we genoodzaakt het volledige bedrag te berekenen. Door echter € 7,50 te betalen aan het annuleringsfonds kom je, in geval van ziekte of andere dringende omstandigheden, in aanmerking voor restitutie van de volledige deelnamekosten. Het bestuur beslist of de reden gegrond is. Annulering is dan mogelijk tot uiterlijk de donderdag voor de conferentie.

Draagkracht
Mannen voor wie de kosten van deelname een (onoverkomelijk) bezwaar zijn, kunnen een beroep doen op een draagkracht-kortingsregeling. Onze stichting is financieel gezond en de mogelijkheden zijn er. Wees daarom vrijmoedig in het aanvragen van een prijsreductie. We vertrouwen er op dat je, indien mogelijk, naar draagkracht bijdraagt aan de kosten. Als je hiervan gebruik wilt maken dan verzoeken we je dit bij de inschrijving bij opmerkingen te vermelden.