Gastenboek


06-03-2019 (10:05)
Johan van der Made
Door vervelende SPAM is het gastenboek gesloten. Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen via het contactformulier.
Dank voor jullie reactie!
03-03-2019 (12:34)
Mijndert Verschoor
Wauw! Wat waren het weer 2 heerlijke dagen.
Het waren 2 minder bekende sprekers. Daarom wilde ik eerst een jaar overslaan. Mn vriend heeft me overgehaald toch weer mee te gaan. En achteraf weet ik waarom.
Vanaf de eerste lezing werd ik weer zo diep geraakt waar ik best wel mee worstelde de laatste tijd. Hoe zie jij jezelf en hoe kijken andere mensen naar jou.
Het was inmiddels de 5e keer, en elke keer wordt ik weer geraakt door het onderwijs!
Echt een aanrader om heen te gaan als je wilt investeren in je relatie met God!
God bless you!
24-02-2019 (20:07)
Arjan van Vliet
Geweldige ervaring weer, deze conferentie!
Door zeer heftige omstandigheden in het afgelopen jaar, ben ik zonder enige verwachting deze conferentie ingegaan.
Hopend en vertrouwend dat ik gevuld zou mogen worden door de Heilige Geest.
Vanaf het eerste moment! Geweldig!
Alsof de conferentie van 2018 in één stuk door heeft gelopen, het afgelopen jaar en dan zo deze conferentie weer in.
Dan ook nog mogen getuigen van datgene wat in het afgelopen jaar voorbij is gekomen.
God is goed! God is groot!
Zijn Naam zij geprezen!
Dank aan Hem!

Uiteraard ook dank aan het bestuur en een ieder die heeft geholpen deze conferentie te laten worden tot wat het geworden is.

Zo de Heere wil en wij leven; Tot volgend jaar.
04-02-2019 (13:58)
Peter Bosch
Mooie dagen
De momenten van stilte
De muziek
De ontmoetingen
Ik werd geraakt door EvertJan die mij een doorkijkje gaf wat genade inhoudt.
Dat kwam bij mij de volgende dag binnen. Dat mensen om me geven terwijl ze mijn tekortkomingen kennen is een stukje van genade.
Bedankt maar weer ik ben bemoedigt en opgeladen
30-01-2019 (08:46)
Henk Langeveld
Mannenconferentie
In Lunteren
Opbouwend, indrukwekkend, inspirerend
Met zang en gebed
LeerzaamH
30-01-2019 (01:37)
HF
Goed om 2 dagen uit je dagelijkse sleur gehaald te worden. Dit jaar raakte de sprekers mij minder dan voorgaande jaren. De sprekers wisten mij minder te boeien op de vrijdag.... erg jammer hopelijk volgend jaar beter!
28-01-2019 (23:19)
Rob Smit
Mooi weekend... het lied van broeder Koudijs, come to Jesus, blijft hangen... come,sing, fall, cry,dance, fly to Jesus, in alle omstandigheden.. en LEEF in en met Hem
28-01-2019 (01:06)
Jan Stoutjesdijk
Opnieuw een geweldige conferentie mee mogen maken. Het was weer een geweldig mooi feest, waar ik heel het jaar weer naar uitgekeken had. Het zingen, luisteren, bidden, maar vooral God en mijn mede broeders ontmoeten uit uiteenlopende kerken en gemeentes, het was opnieuw ontroerend, hartverwarmend en opbouwend. Met een duidelijke boodschap en opdracht weer naar huis mogen gaan. Nog bijna een jaar wachten.......dan mag ik weer!
25-02-2018 (20:09)
Jos Jansen
Geweldige conferentie. Duidelijke boodschap. Bij het bekend worden van het thema Man! denk je als eerste: "nou dat zal wel weer over porno, geld en macht gaan. En inderdaad: daar ging het over. Maar hoe mooi en hoe goed. Geen moment het gevoel gehad van "daar gaan we weer". Weer genoeg stof om over na te denken. Dank iedereen voor een goed weekend.
05-02-2018 (09:40)
Gertjan Budding
Ik heb weer genoten van het hele programma en de ontmoetingen! Onze status ligt verankerd in Hem, hoer mij toestand ook zal zijn...!Complimenten voor de organisatie! In gesprek met broeders werd het contact leggen met nieuwe broeders besproken en het verlangen geuit om (weer) bij de eerste lunch op vrijdag in groepen te worden geplaatst. op die manier leer je weer nieuwe broeders kennen. Groepsgesprekken gedurende de conferentie-zoals voorheen- hoeven niet per se, maar er zijn heel wat broeders alleen op de conferentie voor wie zo'n eerste maaltijd juist helpt om contact te maken. Maar ook voor iedereen die met een groep komt is het goed om "verplicht" even uit die comfortzone te stappen. Vandaar nog weer deze vraag voor komende jaren.

Gertjan Budding
01-02-2018 (19:08)
jaap van de Pol
Het was mijn 17e, waar is de tijd gebleven, deze conferenties werken net als roken, verslavend maar dan veel gezonder namelijk voor hart, ziel en leven.
Heel dankbaar en blij ben ik geworden van eerst één broeder en dit jaar nog 2 jonge mensen die naar de conferentie kwamen en de gesprekken en gebeden die we samen mochten hebben.
Lof en Dank aan onze Heer en Heiland.
Suggestie voor volgend Onderwerp; de drie V s, Verlangen, Vertrouwen, volharden.
Gods Zegen,

Jaap van de Pol
10-03-2017 (22:08)
Marcel
Dit was mijn eerste mannenconferentie en het was gelijk raak: wat een heerlijke dagen, waar de Geest overduidelijk aanwezig was. Ik ging er naartoe zonder verwachting, maar dat hinderde de Geest dus duidelijk niet. Mooie en inspirerende lezingen, leuke avond met Matthijn, goed eten (niet onbelangrijk ;) ) en leuke gesprekken tussendoor met bekende en onbekende broeders.
Dat wordt bij leven en welzijn volgend jaar dus weer! Dank voor de prima organisatie!
10-03-2017 (14:25)
Rob
Genoten van de conferentie!
Mooi wat er gebeurt als je je 2 dagen kan focussen op je relatie met De Vader.
Enerzijds was het confronterend; wie ben ik als vader en hoe komt het dat ik zo ben.
Voor wat betreft de vraag "wil ik zo blijven" heb ik de handschoen opgepakt, en ben ik met mij kinderen het gesprek aangegaan.
Je kwetsbaar durven opstellen en aangeven dat je het anders wil gaan doen. Gaaf wat voor een effect dat had!
Anderzijds een stap kunnen maken in het geloof.
Het besef van de grote liefde van De Vader is weer een stap verder op weg van het hoofd naar het hart.
Mooi dat wij die liefde door mogen geven als een geestelijke vader of broer.
Het waren twee fantastische dagen.
Mannen (van de organisatie) bedankt!
10-03-2017 (13:56)
Maarten Klein Haneveld
Het was weer GE-WEL-DIG. Enorm genoten. Ook zeker van de inleiding/workshop van broeder de Rover. Ik zou zijn presentatie graag ontvangen. Is dat mogelijk?
Toen ik in de grote zaal zat moest ik regelmatig aan 1 Kon 19:18 denken (een variant daarop):"Er waren nog 600 man die niet hun knieen voor Baal gebogen hebben".
Gods onmisbare zegen toegewenst!
07-02-2017 (09:53)
jaap van de Pol
naar ik meen is het mijn 15e conferentie geweest, en dus ook 15 jaar ouder geworden, en nog steeds zijn het jaarlijkse feestdagen voor mij.
Toch is het opmerkelijk dat je als ouderen door de jongeren bevraagd wordt over je geloof en de groei daarin.
dat is heel fijn want je denkt ieder jaar weer "je wordt te oud houd er mee op" inmiddels ben ik bevorderd tot geestelijk vader dus kan ik niet meer wegblijven !
ook in je eigen gemeente kan dat ze'n vruchten afwerpen.
Een opmerking; veel jongeren merkte ik, gaven te kennen de vroegere onderlinge gespreksgroepen te missen.
Wellicht is het een idee om daar, als organisatie over na te denken.
overigens een compliment, opnieuw, voor de mensen van de organisatie het was weer uitstekend.
vooral ook dat er geen "afstand was"jullie mengden je gewoon als medebroeders onder ons dat ervaarden we als erg fijn.

Hartelijk Groetend,

Jaap
31-01-2017 (21:05)
Frank Dijkstra
Het waren inspirerende dagen met sprekers met veel inhoud. Dank daarvoor. Wel werd er te veel getrokken aan de mannen om naar voren te komen. Die toon werd gelijk aan het begin al gezet toen iemand zei dat hij de mannen niet begrijpt omdat ze maar niet naar voren komen.
30-01-2017 (20:35)
Evert Jan van den Heuvel
Het was weer geweldig. Ontroerd door Orlando en bemoedigd en gestimuleerd door Jurjen. Geestelijk vader zijn is een mooie opdracht. Wees het voor iemand uit eigen kring of voor een vluchteling. Je leven wordt erdoor verrijkt.
28-01-2017 (23:28)
Pieter van Viegen
Wat een geweldige dagen waren dit, zoveel zegeningen en geestelijke steun van de andere broeders!
Jaap en Jaap bedankt voor de steun en het samen bidden!
24-03-2016 (14:39)
Simon Tom
Ik constateer dat mijn reactie van 7 maart is verwijderd. Triest dat dit gebeurt bij de mannenconferentie! Er mag klaarblijkelijke geen kritiek op het optreden van een der sprekers , in dit geval Jan Pool, opstaan! Kleinzielig!
08-03-2016 (21:26)
Hans Haarsma
Ik ben zeer onder de indruk geraakt van Gods genade en de overwinning in Jezus Christus. Heerlijk doordringende en doorleefde getuigenissen en lezingen van Jan Pool en Ron van der Spoel. Alles was ook weer prima verzorgd waarvoor dank. Minpuntje was het avondprogramma met het 'komische spel': terwijl het spel en de zang best wel goed was, was het geen stuk voor een mannenconferentie en kun je dit als organisatie dit de mannen eigenlijk niet aandoen. Het was gewoon te gênant ... Volgende keer of een lekkere doos humor (Jan Spoelstra, Tim Zingt, Roué Verveer oid) of liever nog een extra verdieping in het onderwerp/ thema.
07-03-2016 (19:29)
Kees Ritmeester
Goed initiatief: een evangelische en reformatorische spreker. Erg genoten! Van Jan.zijn radicale navolging en zonden mijden, Ron met zijn kwetsbaarheid en pure verlangen. Ze brachten de Here Jezus heel dichtbij: eerlijk, transparant en met een vleugje humor. Maskers gingen af. Ze durfden ons zonder veroordeling de spiegel voor te houden. Gaaf!! Focus niet op theologie maar op pure relatie. Dat verdient navolging.
Organisatie was goed, alleen vrijdag een te vol programma. En eigenlijk niemand gesproken die enthousiast was over het avondprogramma. Tip: voortaan zingen met een swingend koor en veel tijd voor onderlinge ontmoeting.
07-03-2016 (08:17)
Jos Jansen
Prachtige conferentie: geweldige lezingen, prachtige muziek. God zij geprezen!!
05-03-2016 (22:19)
Jan
Net terug van 2 geweldige dagen. Bemoedigd en opgebouwd door de lezingen. Wat een mooie mix van ernst en humor in de toespraken van beide sprekers. Een afspiegeling van hoe onze God is. Verder genoten van de ontmoetingen, werkelijk eenheid in verscheidenheid. Bij het kruis vallen kerkmuren weg en zien we waar het werkelijk om gaat: Jezus liefde. Allen Gods zegen in het verwerken van deze conferentie in het dagelijks leven. Organisatie bedankt en ook voor jullie Gods zegen.
05-03-2016 (18:34)
Jan van de Wetering
Wat een geweldige happening om met 600 mannen God te loven en te prijzen.En wat waren de lezingen van Jan Pool en Ron van der Spoel geweldig. Boeiend en diepgaand.
Alleen het programma van vrijdagavond was in 1 woord waardeloos. Ik vond het spottend. Ik wil de organisatie vragen de vrijdagavond voortaan zinvol in te vullen.
29-02-2016 (22:10)
Roel
Alle broeders een goede week van voorbereiding en blessings toegewenst voor de komende conferentie!.
Ik heb genoten van de mooie lezingen en workshops (hier zit misschien nog wel een aandachtspuntje voor de organisatie..) wat een zegen om zo als broeders bij elkaar te mogen zijn Ik wil toch ook een complimentje geven aan Nelinda, Ton, Gerald en band. Ga zo door, ik hoop jullie volgend jaar weer te horen! Ook de organisatie bedankt voor de conferentie, het was weer goed geregeld (alleen het avondprogramma vond ik persoonlijk niets...hier moet iets beters voor te vinden zijn) Ook jullie alle zegen en goeds toegewenst met alle voorbereidingen.
22-02-2016 (22:52)
Evert Jan van den Heuvel
Jammer Paul, met beide kritiekpunten ben ik het volstrekt ook oneens.
Prachtig toch dat zingen met 600 mannen. Tot eer van God en versterking van ons geloof. Met de familie Koudijs/Troost. Ik miste wel de saxofoon. De vrijdagavond vond ik geen succes. Voor de rest veel lof en dank.10-02-2016 (16:57)
Paul Diender
Voor de broeders welke deelnemen aan de conferentie in maart zou ik willen pleiten voor bekorting van de zangtijd met minstens een half uur.
Die extra tijd zou toegevoegd kunnen worden aan de lezingen en schept ook ruimte om het stellen van vragen mogelijk te maken.
Met Jan Wigman deel ik de indruk dat een dame op het podium bij een Mannenconferentie niet positief uitwerkt.
Een matching workshop voor wergevers en werknemers zou ik er ook standaard in houden ieder jaar.
Zomaar wat suggesties en dank voor de organisatie.
07-02-2016 (18:51)
Nico van der Smit
Beste organisatie,

Hartelijk dank voor de organisatie van deze conferentie!
Wat mooi om met 600 mannen te mogen aanbidden, bemoedigen en aanscherpen!
Heerlijk!

Eventuele verbeterpunten zijn:
Andere vrijdagavond invulling.
Workshops waren te snel vol.

Verder niets meer dan lof aan de organisatie!
Top hoe jullie dit organiseren voor een breed-kerkelijk publiek! Respect!

Dank u Jezus, dat u deze mensen activeert om deze conferentie keer op keer te organiseren.
U zij de Glorie!

Hallelujah!

05-02-2016 (23:05)
Rob
Heb een fantastische conferentie gehad. Bij het kruis een engel ontmoet. Was er, sprak met me en was weer weg. Leg al je zorgen en angsten daar neer.... Geweldig
05-02-2016 (12:17)
Mans van Doorn
Beste organisatie,
Bedankt voor al dit mooie werk. God daarin alle eer.
Sprekers en workshops als heel positief ervaren.
De sketch/toneelstuk overigens wel minder (weinig boodschap) en daar zou ik als organisatie wel over nadenken om dat nog weer te doen.
Zegen in jullie bijzondere werk!
03-02-2016 (09:46)
Dicky van Zanten
Hartelijk dank voor een hele fijne inspirerende conferentie. Complimenten aan de organisatie en in het bijzonder aan Johan voor de begeleiding van het programma. Waardering daarvoor!
02-02-2016 (23:40)
Jan Wigman
Het is een geweldig weekend geweest, bedankt!
Een punt van verbetering zou zijn dat er meer workshops komen waar meer mensen per workshop gebruik van kunnen maken. Dit was echt ontoereikend.
Tevens heb ik de indruk dat een dame op het podium tidens een mannenconferentie niet voor alle mannen positief uitwerkt.
Met vriendelijke groeten,
02-02-2016 (22:28)
Coen
We're singing Majesty, Majesty
Your grace, Your grace has found me just as I am
Empty handed but alive in Your hands
We're singing Majesty, we're singing Majesty
Forever I am changed by Your love
In the presence of Your Majesty, Majesty
02-02-2016 (21:09)
Frank Dijkstra
Beste mensen,
Hartelijk dank voor jullie inzet om deze conferentie te organiseren. Ik weer zeer geraakt door de toespraken van Jan Pool en Ron van de Spoel. Het helpt om te beseffen hoe dichtbij Jezus is en hoe veel verschil het uitmaakt of je vertrouwelijk met Hem omgaat en Hem gehoorzaam volgt.Ik was er meet een groep van 9 mannen uit de Protestantse Kerk in Houten. Ook het gesprek met elkaar en het gebed voor elkaar doet goed. Wij zullen elkaar ook buiten de conferenties blijven ontmoeten en voor elkaar blijven bidden.\

Ik heb een suggestie voor een volgende conferentie. Laat het een conferentie zijn over missionair zijn, over de grote opdracht (Matthe 28: 19 en 20). Er was dit keer een workshop over, maar die vond ik eerlijk gezegd wat mager.De nadruk werd er erg op gelegd, dat je niet alleen missionair bent als je preekt en evangeliseert. Het is wel een punt dat we aansluiting moeten zoeken bij waar de mensen zitten die niet geloven en dat we bereid moeten zijn hen te dienen door in hun wereld te stappen. Tegelijk zullen we er niet aan ontkomen met onze woorden te delen over de hoop die in ons leeft. Het geloof is immers uit het horen van het woord. Bij de PKN is er een afdeling 'Missionair werk en kerkgroei'. Het is een afdeling met zeer Christus gelovige mensen. Er ontstaan door het hele land 100 pioniersplekken om daar waar geen kerk is te starten door de mensen op te zoeken. Een goede spreker zou misschien kunnen zijn: ds Hans van Ark, de leider van die afdeling. Een andere mogelijkheid is ds Bernard Terlouw, directeur van de Navigators.
07-03-2015 (19:58)
Wim Grootenboer
Natuurlijk eerst de eer naar onze goede grote GOD, daarna een dikke pluim voor de organisatie.
het was een fantastische conferentie.
VADER bedankt dat u ons dit geeft.
Chaloom
04-03-2015 (16:54)
Rene Enthoven
Met 600 mannen bij elkaar God aanbidden was een geweldige ervaring. Persoonlijk veel aan de workshops gehad en wat heeft God een humor met mij! Hij stuurde mij precies naar de goede onderwerpen...! Dankbaar.
04-03-2015 (12:54)
bert van aalderen
Ben getroffen door mooie voorbeelden van Gods leiding door mensen heen!
Aanrader: het boek IMPACT. Gekocht op de conferentie, en een groot loflied op Jezus leven en zijn betekenis voor ons en voor de hele wereld zonder onderscheid.
Dank voor zoveel goeds in 2 dagen, dank aan God.
04-03-2015 (07:45)
Henk Jan Leijendekker
Stop 600 mannen in een hok die de allesomvattende genade van God al hebben ontvangen of die nog op zoek zijn naar die Vrede die alle verstand te boven gaat. (of die meegesleept zijn door een ander:) Wat je dan krijgt? It\\'s all about JESUS!!! Ik dank God voor alle liefde die we deze 2 dagen hebben gedeeld en dat boven alle kerkmuren uit.

Voor alle mensen die geen idee hebben waar dit allemaal over gaat???
Jakobus 4:8 Nader tot God, en Hij zal tot u naderen!!
Je wil nooit meer anders!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04-03-2015 (00:14)
Henk de Bruin
Mooie en gezegende dagen gehad. Ook genoten van de workshops.
Het is misschien een tip om ook eens een workshop te houden voor alleenstaanden. Is volgens mij nog nooit geweest. Het voelde voor mij toch een beetje als mosterd na de maaltijd in de huweluksworkshop voor mij als gescheiden man.
03-03-2015 (11:39)
Pieter van Tol
Broeders,
Het waren weer geweldige, opbouwende en bemoedigende dagen. Helaas gaan ze snel voorbij. Ik zie al uit naar het volgende jaar.
Het voorbeeld van Wim met de twee vazen met water sprak mij erg aan. Vooral de vaas met de stenen, die eruit gehaald werden en onder het kruis werden gebracht.
Wat mij heel diep raakte was het feit, dat het water in de vaas troebel bleef, terwijl de stenen eruit waren. En zo voel ik dat ook in mijn leven. Troebel! En dat doet pijn.
Gelukkig was er een broeder naast mij, die, toen ik het te kwaad had, even een arm om mij heen sloeg. Ik heb er God voor gedankt!
Ik wens jullie Gods zegen. In Christus verbonden - Piet.
02-03-2015 (12:48)
Arjan
Nou, ik heb het gewaagd en ben naar m'n collega toegestapt om vergeving te vragen... - en hij was er blij mee en heeft me van harte vergeven! Hij spiegelde helaas niet (ik vind dat hij mij ook om vergeving moet vragen), maar daar was ik op voorbereid: "de prijs van de vrede is zelfverloochening" volgens Ron.
Shalom!
02-03-2015 (11:51)
Jos Jansen
Een geweldige conferentie. Organisatie, sprekers, muziek bedankt. Wat een veelomvattende betekenis: SHALOM
01-03-2015 (23:37)
Jaco
Heerlijk genoten van de oase van Vrede is Jezus Christus.
Ik zie uit naar de eeuwig durende ontmoeting met Jezus.
Organisatie, sprekers, muziek band, ieder die een taak had, hartelijk bedankt!
Het waren onvergetelijke dagen.
01-03-2015 (14:49)
Ronald Bouman Veenendaal
Shalom Aleechem. Het waren weer 2 mooie dagen. Jammer dat ze omvliegen.
Wat kunnen we veel rond dit onderwerp Shalom spreken over De vrede van God.
De organisatie, muziekgroep, Wim en Ron bedankt.
Medebroeders bedankt voor diepgaande gesprekken, jullie openheid.
Tot volgend jaar
28-02-2015 (21:32)
gideon smeding
het was te gek!
03-02-2015 (21:02)
Jan Uil
Beste broeders in de Heer, wat waren die twee conferentiedagen geweldig! Het thema Shalom is door Wim en Ron met passie en grote diepgang uitgewerkt. Wat een bemoediging en wat een handvatten voor de dagelijkse praktijk! Fantastische organisatie, gepassioneerde band, goede catering. Kortom: een spirituele boost !
02-02-2015 (10:44)
Chris
Nog even nagenieten broeders! Ik heb een playlist gemaakt van de gezongen liederen: https://www.youtube.com/watch?v=l_hmWK3SUaw&list=PLLp0ND0jMlEFokYjuWQsb-QFcZt28Ivjf
01-02-2015 (22:41)
Evert Jan
HEERlijke conferentie gehad. Dank aan de organisatie. Top. Inspirerende toespraken door Wim en Ron. Fijn gezongen met 600 mannen. Dank aan de Moor Valley Band. Voor mij niets te veel. Mooie vrijdagavond en workshops. Goede ontmoetingen. De shalom in al zijn facetten voelde en volt nog steeds als een warme deken. Bovenal dank aan onze God, de schenker van al dit moois.
01-02-2015 (17:14)
Paul
Nog vol van de Konferentie. Van de kenmerken van het vredestichter zijn. Van de vaste niet te verbreken indentiteit in de Vader de Zoon en de Heilige Geest ongeacht wat er op me af komt en zelfs wanneer ik weer opnieuw zondig! Dat steeds weer proclameren en een vaste plaats geven in miijn leven van alledag. Super!
P.S. Periodes van zang een beetje (te) lang. P.S.S. Geef/maak tijd voor vragen stellen.
03-08-2014 (09:34)
Team ben ik wel uitverkoren
Beste broeders,

We hopen dat jullie fijne, gezegende mannendagen hebben gehad!

Wat fijn, dat op de boekentafel ook de brochures "Ben wel uitverkoren?" zijn neergelegd! Als u deze brochure gemist heeft of nog meer van deze brochures wilt, dan kunt u deze bestellen via de christelijke boekwinkel. Als dit niet lukt, dan kunt u kijken op de website www.benikweluitverkoren.nl

Gods zegen toegewenst!
03-07-2014 (15:37)
Jan Stoutjesdijk
Beste mannenbroeders,

Voor het eerst - na heel veel mannendagen in Delft - een tweedaagse conferentie bezocht, samen met een vriend. We hebben er allebei van genoten. Van het programma, maar ook van het bijpraten met medebroeders uit allerlei plaatsen en allerlei kerken/gemeentes. Geweldig weer bevestigd te krijgen dat we allemaal - op onze eigen wijze - dezelfde God dienen die liefde geeft en ons ook opdraagt zijn liefde door te geven. Ik hoop jullie volgend jaar weer terug te zien! Gods zegen toegewenst!

Jan (Spijkenisse)
03-03-2014 (16:30)
Leen
Beste Broeders,

Allereerst hartelijk dank voor jullie inzet. de lezingen waren van en bijzonder nivo, hier kom ik voor, verdieping in m'n geloofsleven. Een [puntje van kritiek, uiteraard opbouwend bedoelt, ik vond de periodes van zang dit keer wel erg lang.

een uur tot 5 kwartier zingen en wachten op de lezing is wat mij betreft wat teveel van het goede. In het verleden zorgen we een stuk of drie liederen en gingen we daarna naar de lezing luisteren, uiteindelijk kom je daarvoor. Mogelijk wat minder zingen, in ieder geval korter, en geef ruimte voor vraagstellingen , wat mij betreft zouden de lezingen ook best wat langer mogen duren.

Met vriendelijk groet,
Leen Boon.
26-02-2014 (13:46)
Piet Timmerman
Naar gelang de conferentie vorderde werden de de toespraken dieper en ook de workshops van Dirk de Bree en van Henk Kraayeveld waren erg goed. Natuurlijk niet te vergeten het avondprogramma van Tim zingt. Heel veel dank aan de sprekers en de organisatie en D.V. tot volgend jaar weer.

gr en Gods zegen toegewenst
Piet
26-02-2014 (12:45)
Phred1
Gaaf om zoveel mannen (600) bij elkaar te zien, komend met verwachtingen, hoop of op de laatste lootjes. Door omstandigheden kwam ik op de laatste lootjes maar werd uiteindelijk opgebouwd door latere tafelgesprekken en een pastorale werker waardoor ik weer van de rest van het weekend kon genieten. Thankx
26-02-2014 (11:04)
Jan Brak
Ja, ik heb ook veel zegen ervaren deze dagen en fijne contacten gehad. Als is ik ook een wat kritisch noot mag geven: Ik houd enorm veel van zingen, maar ik vond de aaneengesloten tijd voor het zingen soms wat erg lang en het mag van mij met wat minder "herhalingen"van slotverzen.En de muziekgroep, zou wat mij betreft per jaar eens afgewisseld mogen worden met "wat anders".
25-02-2014 (11:55)
Jos Jansen
Wat een geweldige conferentie. Wat een zegening van Boven. Allen dank die hier aan meegewerkt hebben; werkgroep, sprekers, muziek, gebedsteam, standhouders, catering en 600 mannen. Maar uiteraard bovenal dank aan onze Heiland en Verlosser.
31-01-2014 (00:13)
Chris
Na een week zit ik voor mijn gevoel nog steeds op de berg. Vanavond met 2 broeders samengekomen om elkaar te ontmoeten en door te praten. Wim, hier kun je het filmpje vinden dat Dirk liet zien: klik hier. Blijf in Zijn licht en liefde mannen!
30-01-2014 (13:23)
Renny
Voor het eerst de verdiepingsconf erentie voor mannen bijgewoond. Inderdaad: verdieping! Wat een krachtige bevestiging kreeg ik van Gods levenslange liefde. En nu maar vasthouden en er naar leven. Ik hoop en bid dat iedereen zo'n 'boost' heeft gekregen als ik - of zelfs meer. Eer aan de Vader, Zoon en Heilige Geest!