Spreker 1

Evert Jan Ouweneel

Evert Jan Ouweneel is getrouwd met Anikó en vader van drie kinderen (22, 19 en 17 jaar). Hij is Chief of Vision binnen de christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie World Vision Australia (50%) en Senior Advisor Vision & Fundraising binnen World Vision International (50%). Daarbuiten spreekt hij regelmatig in kerken en verzorgt hij lezingen over grote maatschappelijke ontwikkelingen in heden en verleden. Evert Jan is lid van de Raad van Toezicht van de EO.

Spreker 2

Willem Smouter

Willem Smouter (1957) is predikant van de Tabernakelkerk in Apeldoorn (Nederlands Gereformeerd). Hij is getrouwd met Annette Kurpershoek, contextueel therapeut. Hun vijf kinderen zijn al uitgezworven en dat er kleinkinderen zijn vinden ze een prachtige nieuwe fase. Willem is voorzitter van de Landelijke Vergadering van zijn kerkgenootschap en voorzitter van de Raad van Toezicht van de EO. De ontmoeting van gereformeerden en evangelischen vindt hij een grote verrijking.

 

Data en tijden

Conferenties 2019

Conferentie 1: vrijdag 25 en zaterdag 26 januari 2019
Conferentie 2: vrijdag 22 februari en zaterdag 23 februari 2019

Aanvang: vrijdag om 09.30 uur
Afsluiting: zaterdag om +/- 16.00 uur

Locatie

Vanaf het begin worden onze conferenties gehouden in Lunteren. Sinds 2006 maken wij gebruik van de prachtige accommodatie: Congrescentrum De Werelt. We nemen een stukje over van de site van dit prachtige centrum:

De Werelt ligt aan de rand van Nederlands mooiste natuurgebied: Nationaal Park De Hoge Veluwe. Dat geeft je gasten meteen een wow-gevoel als ze aankomen. Je vindt bij ons alle rust en ruimte om inspiratie op te doen, kennis te delen en goede besluiten te nemen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over tal van interessante mogelijkheden voor outdoor programmabreaks. Rust en ruimte in overvloed!

Als de kamers in CongresHotel "De Werelt" volgeboekt zijn, bieden wij extra slaapgelegenheid aan in conferentiecentrum "Het Bosgoed" en Parkhotel "Hugo de Vries". Beide locaties liggen op loopafstand van CongresHotel "De Werelt".

Adresgegevens

Congrescentrum De Werelt (routebeschrijving)
Westhofflaan 2, 6741 KH Lunteren
Postbus 6, 6740 AA Lunteren
T 088 000 1586
website Congrescentrum De Werelt

Geluidsopnamen

Van de toespraken worden elke conferentie opnames gemaakt. Op deze manier kun je later nog eens terugluisteren of anderen laten delen in de uitwerking van het thema. Nieuw is, dat de toespraken van de conferenties vanaf 2015 voor iedereen beschikbaar worden gesteld op deze site. Je kunt bij het menu 'Lezingen' de toespraken van de conferenties downloaden.