Spreker 1

Jurjen ten Brinke

Jurjen ten Brinke (1978) is vader van vier kinderen en getrouwd met Marijke. Sinds 2006 woont en werkt hij in Amsterdam-Noord, waar multiculturele kerk Hoop voor Noord gesticht werd: een gemeenschap van inmiddels een paar honderd personen uit tientallen culturen, uit werkelijk alle sociale lagen van de bevolking. Daarnaast is hij als freelancer betrokken bij ontwikkelingsorganisatie Tear (als ambassadeur, waarbij zijn eerste studie Tropisch Landgebruik van pas komt) en bij de EO als presentator bij het TV-programma De Kapel (meditatie op zondagochtend). Vóór Amsterdam werkte hij als teamleider bij stichting Gave, onder asielzoekers.

Hij houdt van mensen en is verwonderd en dankbaar dat hij tientallen ‘geestelijke zoons’ mag hebben, die de afgelopen jaren de Here Jezus Christus leerden kennen. “Niets is mooier dan met iemand op de knieën bij Christus uitkomen. Als dat weer gebeurt, heb ik energie voor maanden om al het andere werk te doen.”

Spreker 2

Orlando Bottenbley

Orlando Bottenbley is jaren als voorganger betrokken geweest bij de Vrije Baptistengemeente Bethel in Drachten. Eind 2016 heeft hij zijn taken in Drachten overgedragen. Stilzitten past niet bij hem, want hij is nu parttime betrokken bij een baptistengemeente in Amsterdam. 

Orlando heeft een warm hart voor gemeentegroei- en gemeenteontwikkeling. In binnen- en buitenland coacht hij gemeenten en voorgangers die graag hun gemeente en het leiderschap willen zien groeien.

Daarnaast spreekt Orlando regelmatig op conferenties, studiedagen en werkt hij mee aan radio- en tv-programma’s.

Orlando is getrouwd met Nelleke, samen hebben ze 4 volwassen kinderen en 2 kleinkinderen.

Data en tijden

Conferenties 2017

Conferentie 1: vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2017
Conferentie 2: vrijdag 3 maart en zaterdag 4 maart 2017

Aanvang: vrijdag om 09.30 uur
Afsluiting: zaterdag om +/- 16.00 uur

Locatie

Vanaf het begin worden onze conferenties gehouden in Lunteren. Sinds 2006 maken wij gebruik van de prachtige accommodatie: Congreshotel De Werelt. We nemen een stukje over uit de ‘welkomspagina' van dit prachtige centrum:

“Congrescentrum De Werelt in Lunteren is één van de fraaist gelegen congresaccommodaties in Nederland. Bezoekers van uw evenement komen dankzij de prachtige natuur ogenblikkelijk in een relaxte sfeer.”
Bron: www.congrescentrum.com

Als de kamers in CongresHotel "De Werelt" volgeboekt zijn, bieden wij extra slaapgelegenheid aan in conferentiecentrum "Het Bosgoed" en Parkhotel "Hugo de Vries". Beide locaties liggen op loopafstand van CongresHotel "De Werelt".

Adresgegevens

Congrescentrum De Werelt (routebeschrijving)
Westhofflaan 2, 6741 KH Lunteren
Postbus 6, 6740 AA Lunteren
T (0318) 48 46 41
F (0318) 48 29 24
www.congrescentrum.com
dw@congrescentrum.com

Geluidsopnamen

Van de toespraken worden elke conferentie opnames gemaakt. Op deze manier kun je later nog eens terugluisteren of anderen laten delen in de uitwerking van het thema. Nieuw is, dat de toespraken van de conferenties vanaf 2015 voor iedereen beschikbaar worden gesteld op deze site. Je kunt bij het menu 'Lezingen' de toespraken van de conferenties downloaden.